BLOG Carla fotografie 

3 februari 2023


FAMILIE


Ben jij ook zo trots op jouw gezin of jouw familie? Wat is er dan mooier om dat trotse gevoel vast te leggen voor later?

Je pakt enthousiast bij elke gelegenheid je mobieltje en voor je hetweet staan er honderden foto’s op. Wil je een foto laten zien, dan kun je hem niet meer vinden. En als je de foto’s goed bekijkt dan staat je man er net niet helemaal op of je dochtertje kijkt net de andere kant op. LEES MEER

30 januari 2023


OVER MIJ


Dat is een mooi verhaal voor een blog”, hoorde ik vaak als ik met verhalen terugkwam na mijn Lifestyle fotoshoots of als ik tijdens verjaardagen vertelde over hoe leuk mijn werk als fotograaf elke keer weer is.

In mijn eerste coachingsgesprek onlangs kwam een blog schrijven ook ter sprake. Het bloed begon te kriebelen en bleef door mijn gedachten malen. LEES MEER

29 maart 2023


5 TIPS VOOR EEN  FOTOSHOOT IN BRIELLE


Brielle is een vestingstad en heeft tientallen  fotogenieke plekjes. Of dat nou voor een zwangerschapsshoot is of voor een familieshoot. Ook voor een huwelijk is Brielle een prachtige lokatie om een mooie bruidsreportage te maken.  LEES MEER

WAT MENSEN ZEGGEN:


Kelly: "Super bedankt voor alles, en wat snel. Ik ben helemaal verlIEfd op de foto's." 


Marina: "zeer tevreden over Carla fotografie. een hele lieve vrouw, denkt erg mee

en heeft veel geduld. ze levert de foto's ook snel."


BRENDA: "DE FOTO'S ZIJN ECHT HEEL MOOI GEWORDEN. WIJ ZIJN ER SUPER BLIJ MEE". 


Rahma: "we zijn verliefd op de foto's. je bent super aardig geweest voor

ons kleine meisje en zo professioneel. we hopen je nog een keer te zien voor een volgende fotoshoot." 


MARTINE: "HET WAS SUPER! IK BEN BLIJ MET DE MOOIE FOTO'S". mocht je wat meer van mijn werk willen zien of wat meer over mij willen weten, dan kan je mij altijd volgen via mijn instagram @carlakesteloo.fotografie Óf facebook carla fotografie :

Facebook
Instagram
LinkedIN