Toen ik tien jaar was kreeg ik mijn eerste fotocamera. Reuze spannend vond ik het als ik de foto’s kon ophalen om te kijken wat er uiteindelijk gelukt was. Tja, inmiddels is dat heel wat makkelijker geworden.


Fotograferen doe ik dus al heel wat jaren maar nog steeds met heel veel enthousiasme. Nu werk ik al weer heel wat jaren met een Canon systeemcamera. Wat is er leuker dan erop uit te gaan met camera, statief en te genieten van alles om je heen. Voor mijn bedrijf Carla Fotrografie bied ik zwangerschap-, newborn-, en familieshoots aan bij mensen thuis of op locatie. Het is altijd een uitdaging waar ik binnenkom; hoe is het licht, hoeveel ruimte heb ik.  Ik woon in Brielle, een historisch vestingstadje op het eiland Voorne-Putten maar je kunt me vaak vinden op de Maasvlakte. De industriele gebouwen, het strakke lijnenspel met daarom heen een prachtig gevarieerd landschap trekt me aan. Elke keer zie ik weer iets anders. Ook ben ik graag op het strand te vinden, in Zeeland, waar ik geboren ben. Natuurlijk zijn er behalve industrie en strand meer onderwerpen waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Het ene moment ga ik op stap met een vastberaden plan, de andere keer laat ik me volledig verrassen door alles wat zich afspeelt voor mijn lens. Of het nou abstract, realistisch of bedrijfsfotografie is, ik leg al die bijzondere locaties en momenten graag vast. 


Daarnaast heb ik ook in een fotostudio gewerkt.Werken in een studio vergt andere vaardigheden in vergelijking met buiten fotografie. In een studio wordt gewerkt met studiolampen, flitsers en verschillende achtergronden. Belangrijk zijn poses en houdingen om de modelllen van baby tot volwassenen zo mooi mogelijk te fotograferen. 


  Carla


carla fotografie werkt samen met:

omdat elke foto een verhaal vertelt

WAT MENSEN ZEGGEN:


Kelly: "Super bedankt voor alles, en wat snel. Ik ben helemaal verlIEfd op de foto's". 


mirjam: "oh zo blij met de prachtige foto's van onze kleine levy.

we vonden het ook zo fijn en vertrouwd tijdens de fotoshoot".


Marina: "zeer tevreden over Carla fotografie. een hele lieve vrouw, denkt erg mee

en heeft veel geduld. ze levert de foto's ook snel."


BRENDA: "DE FOTO'S ZIJN ECHT HEEL MOOI GEWORDEN. WIJ ZIJN ER SUPER BLIJ MEE". 


Rahma: "we zijn verliefd op de foto's. je bent super aardig geweest voor

ons kleine meisje en zo professioneel.. we hopen je nog een keer te zien voor een volgende fotoshoot". 


MARTINE: "HET WAS SUPER! IK BEN BLIJ MET DE MOOIE FOTO'S".