newborn lifestyle shoot


De puurheid en zachtheid van je pasgeboren baby’tje is heel bijzonder. Deze periode is voor je het weet voorbij en niets is zo mooi om dit vast te leggen voor later.

Met een Newborn lifestyle shoot leg ik juist deze allermooiste momenten van jullie kindje vast. Lekker ongedwongen in je eigen vertrouwde omgeving.


meld je direct aan voor een newbornshoot.

Ik maak een Newbornhoot het liefst als je kindje ongeveer 1 tot 4 weken is. Ze slapen dan nog veel maar kunnen al wel wat prikkels aan. 

 

voor de shoot neem ik wat setjes kleding, doeken, knuffeltjes en andere attributen mee en fotografeer bij jullie thuis. Heb je eigen spulletjes of knuffeltjes dan mag dat natuurlijk ook. Hoe persoonlijker en unieker de foto’s worden.

 

 

Na de newbornshoot ontvang je binnen 5 werkdagen de digitale bewerkte foto’s (JPEG) via WeTransfer. Je kunt dus alle foto’s downloaden en lekker op je gemak bekijken.

 


Een Newbornshoot kun je het beste al tijdens je zwangerschap reserveren. Ik houd er dan rekening mee in mijn agenda.

Als jullie kindje is geboren, laat me dat dan zo snel mogelijk weten. We plannen de fotoshoot dan definitief in.


Voor een Newbornshoot betaal je € 79,00 inclusief 20 digitale bewerkte foto’s.Vraag je je af of een newbornshoot wel gemaakt kan worden nu er Corona heerst? Ja, dat kan! Normaal gesproken raak ik jullie baby’tje aan tijdens een fotoshoot maar als je dat liever niet wilt leg ik mijn spulletjes allemaal klaar en vertel jou wat te doen. Ik sta ondertussen klaar om direct mooie foto’s te schieten. Tijdens de fotoshoot kan ik helaas niet altijd anderhalve meter afstand houden, maar ik draag wel een doorzichtig masker.. Ook raak ik bij jou in huis natuurlijk zo min mogelijk aan. Heb je vragen? Stel ze gerust!

NIEUW

Fotoalbum incl. luxe bewaarcassette.


maak je fotoshoot compleet met dit handgemaakte luxe fotoa;bum afmeting 15x15 cm

inclusief luxe bewaarcassette.

album en bewaarcassette in diverse

kleuren linnen leverbaar'

WAT MENSEN ZEGGEN:


Kelly: "Super bedankt voor alles, en wat snel. Ik ben helemaal verlIEfd op de foto's". 


mirjam: "oh zo blij met de prachtige foto's van onze kleine levy.

we vonden het ook zo fijn en vertrouwd tijdens de fotoshoot".