bedrijfsfotografie

ALs bedrijfsfotograaf brielle rotterdam denk ik graag met je mee om ook jouw bedrijf te laten stralen. met sterke bedrijfsfoto's komt jouw bedrijf echt tot zijn recht. 

Je wilt schitterende of vernieuwde foto’s van jouw bedrijf of product? Jouw klanten zijn op zoek naar een klik met jouw bedrijf, die klik die ze krijgen door unieke en krachtige foto's. 

Beelden die het imago versterken en die passen bij de identiteit van jouw bedrijf.

Door middel van fotos zien jouw klanten wat je doet, hoe je dat doet maar ook waarom je dat doet. 

Foto's stralen uit wat jouw visie van je bedrijf is. Krachtige  foto's zorgen niet alleen voor een sterke uitstraling, ze ondersteunen wat jij over wiltt brengen naar de klant. 

Vertel jouw uniek verhaal en wek vertrouwen bij potentiele klanten. Of dat nou een fabriek, een winkel of een kantoorpand is. Iederen wil toch zijn bedrijf goed op de kaart zetten?


Verkopen draait om emotie, voor 95% nemen we ankoopbeslissingen op gevoel.  Je kunt dat gevoel bespelen door middel van unieke bedrijfsfoto's. Je raakt mensen hier onbewust mee.

Dit kan via je website, een folder of flyer, een advertentie of social media.    Voor bedrijfsfotografie bespreek ik vooraf de wensen van de klant. Ik wil weten wat écht belangrijk voor ze is en wat jullie uit willen stralen. . 

Ik bekijk vooraf de locatie en/of producten om zodoende goed in te schatten hoeveel tijd ik nodig heb om tot het beste resultaat te komen. Ook bespreek ik wat de klant van mij verwacht maar ook andersom.


Na de fotoshoot worden de foto's in hoge resolutie professioneel bewerkt. Jullie kunnen uit een persoonlijke galerij de foto's uitkiezen.

Bedrijfsfotograaf Brielle Rotterdam

Tarieven

VOOR BEDRIJFS-FOTOGRAFIE KOM IK GRAAG BIJ JE OP LOcATIE.

VOORAF BESPREKEN WE JOUW WENSEN EN MIJN MOGELIJKHEDEN.
starttarief € 225.00

(ieder volgend uur of deel ervan € 90.00)


inclusief

  • kennismakingsgesprek
  • lokatie bekijken
  • offerte
  • details bespreking
  • 1 uur fotografiebewerkte digitale foto's 

 

SUCCES ZIT HEM

IN DETAILS