BLOG Carla fotografie 

13 februari  2023


Familie

Ben jij ook zo trots op jouw gezin of jouw familie? Wat is er dan mooier om dat trotse gevoel vast te leggen voor later?

Je pakt enthousiast bij elke gelegenheid je mobieltje en voor je hetweet staan er honderden foto’s op. Wil je een foto laten zien, dan kun je hem niet meer vinden. En als je de foto’s goed bekijkt dan staat je man er net niet helemaal op of je dochtertje kijkt net de andere kant op. Herken jij dit ook?

 

Hoe leuk is het dan om eens echt met zijn allen voor de camera testaan tijdens een familieshoot. De mooie momenten vastleggen voor later, vooraltijd. Die mooie momenten komen namelijk nooit meer terug. 

 

Voor je het weet zijn de kinderen ineens geen baby meer maar zitten ze al op de basisschool. En voor je het weet hebben ze een vriend of vriendin en zijn ze getrouwd. Nog een paar jaar verder: noemen ze je geen mama meer maar ben je oma en opa. 

 

Realiseer je, Sommige dingen kun je nu eenmaal niet meer overdoen. Nooit meer. 

 

Als familie fotograaf weet ik als geen ander hoe blij je kunt zijn met mooie foto’s van nu. Daarom geef ik je een aantal redenen om niet langer te wachten en een afspraak te maken voor een gave maar o zo gezellige familie fotoshoot.

Familieshoot Tiel

Voor je het weet zijn ze groot

 

“Jeetje, is dat jullie zoon? Die is groot geworden. Ik herken hem bijna niet”. Je zult het vast wel eens gehoord hebben. Zelf merk je dat natuurlijk niet, je ziet je gezin elke dag wel. Of je ouders die niet direct bij jullie in de buurt wonen, de contacten zijn er alleen tijdens de verjaardagen of via FaceTime. 

 


Pas op foto’s zie je dan het plots het verschil.

Ook op foto’s van jezelf zul je de verschillen zien. Niet zo vreemd toch? 

Al die veranderingen zijn het juist daarom dubbel en dwars waard om vast te leggen. Ongedwongen foto’s maken mét plezier.Ik hoor je al denken: “ Mijn kind gaat echt niet stilzitten voor een camera. Dat wordt niks zo’n fotoshoot”. Ik kan je verzekeren, dat komt wel goed. Zelf heb ik twee kleindochters. De ene is vijf jaar en zit geen seconde stil en van mijn fotocamera moet ze niets hebben. Maar als ik er een spelletje van maak, dan heb ik ze al snel om. Blog CarlaFotografie


Familieshoot Tiel
Gezinshoot

Natuurlijk is elk kind anders en reageert ook anders maar na een fotoshoot vinden ze het allemaal jammer dat het al voorbij is. Ook de pubers die alles stom vinden.


Hoe leuk is het als je foto’s hebt waarbij je ziet dat iedereenzichzelf is en het naar zijn zin heeft. Dat zie je direct op een foto terug. Mijn familie fotoshoots zijn niet alleen bedoeld om mooie foto’s te maken, maar ook om prachtige herinneringen te maken. Voor later, als ze groot zijn.
Professionele foto’s of snelle mobiel kiekjes. 


Natuurlijk maak ik zelf ook vaak foto’s met mijn mobieltje. Dat eerstelachje van mijn kleindochter of mijn andere kleindochter die koekjes aan het bakken is terwijl het lijkt of de hele keuken ontploft is. Met een mobieltje kun je juist die spontane gekke situaties direct vastleggen. Maar er gaat toch niets boven een professionele foto. 

 

Tijdens een familie fotoshoot maak ik heel veel foto’s. Mijn Canon fotocamera legt vast wat jouw ogen zien. De digitale foto’s worden zorgvuldig geselecteerd en bewerkt.


De foto’s worden geleverd in een hoge resolutie ,zodoende zijn ze geschikt voor een vergroting in elk gewenst formaat.

Familieshoot Tiel

WAT MENSEN ZEGGEN:


Kelly: "Super bedankt voor alles, en wat snel. Ik ben helemaal verlIEfd op de foto's." 


Marina: "zeer tevreden over Carla fotografie. een hele lieve vrouw, denkt erg mee

en heeft veel geduld. ze levert de foto's ook snel."


BRENDA: "DE FOTO'S ZIJN ECHT HEEL MOOI GEWORDEN. WIJ ZIJN ER SUPER BLIJ MEE". 


Rahma: "we zijn verliefd op de foto's. je bent super aardig geweest voor

ons kleine meisje en zo professioneel. we hopen je nog een keer te zien voor een volgende fotoshoot." 


MARTINE: "HET WAS SUPER! IK BEN BLIJ MET DE MOOIE FOTO'S". mocht je wat meer van mijn werk willen zien of wat meer over mij willen weten, dan kan je mij altijd volgen via mijn instagram @carlakesteloo.fotografie Óf facebook carla fotografie :

Facebook
Instagram
LinkedIN