Wie is die vrouw achter de fotocamera? Ik ben Carla Kesteloo, al 5 jaar getrouwd met Theo.  Ik heb een leuke dochter en 2 leuke, ondeugende maar schattige kleindochters. Ik woon in Brielle, een historisch vestingstadje op het eiland Voorne-Putten maar je kunt me vaak vinden op de Maasvlakte. De industriele gebouwen, het strakke lijnenspel met daarom heen een prachtig gevarieerd landschap trekt me aan. Elke keer zie ik weer iets anders. Ook ben ik graag op het strand te vinden, in Zeeland, waar ik geboren ben. Natuurlijk zijn er behalve industrie en strand meer onderwerpen waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Zodra het maar even kan maak ik foto's van mijn kleindochters. Het ene moment ga ik op stap met een vastberaden plan, de andere keer laat ik me volledig verrassen door alles wat zich afspeelt voor mijn lens. Of het nou een pasgeboren baby'tje, een familie, een stel kinderen of een ondernemer met een mooi bedrijf is, ik leg al die bijzondere momenten graag voor ze vast.


Toen ik tien jaar was kreeg ik mijn eerste fotocamera. Zo een waar nog een fotorolletje in moest wat ontwikkeld moest worden. Reuze spannend vond ik het als ik de foto’s kon ophalen om te kijken wat er uiteindelijk gelukt was. Tja, inmiddels is dat heel wat makkelijker geworden.


Fotograferen doe ik dus al heel wat jaren maar nog steeds met heel veel enthousiasme. Nu werk ik al weer heel wat jaren met een Canon systeemcamera. Wat is er leuker dan erop uit te gaan met camera, statief en te genieten van alles om je heen. Voor mijn bedrijf Carla Fotrografie bied ik lifestyle zwangerschap-, newborn-, en familieshoots aan bij mensen thuis of op locatie. Het is altijd een uitdaging waar ik binnenkom; hoe is het licht, hoeveel ruimte heb ik.  Maar voor een trouwreportage kun je ook bij mij terecht. Ik ben altijd op zoek naar bijzondere inkijkjes, mooie, leuke, grappige, onverwachte en emotionele momenten.Ook heb ik jaren in een fotostudio gewerkt. Werken in een studio vergt andere vaardigheden in vergelijking met buiten fotografie. In een studio wordt gewerkt met studiolampen, flitsers en verschillende achtergronden. Belangrijk zijn poses en houdingen om de modellen van baby tot volwassenen zo mooi mogelijk te fotograferen. 


Ik ben een fotograaf met heel veel geduld, stel mensen graag op hun gemak zodat we er samen iets moois van maken. Elke fotoshoot is goud waard.  


Sinds januari 2023 volg ik een jaar lang een coachingstraject bij Nicky Heinne. Nicky ondersteunt mij een jaar lang op allerlei vlakken binnen mijn bedrijf. Zij trekt me uit mijn comfortzone, op deze manier kan en durf ik te groeien. 


Zo, je weet nu iets meer over mij. Ben jij geïnteresseerd en wil jij nu een fotoshoot boeken?  


Lieve groet,

Carla 

persoonlijk, mezelf, ambities, hobbys, interesse,  

carla fotografie werkt samen met:

Logo Studio Management
Just Leanne
Canon
Happy Horse
Logo Nicky Heinne Coaching
Regio Voorne aan Zee logo
Profotonet
Weddingspaces logo
NPhoto logo
Nicky Heinne Praktisch Winstadvies en coaching

Omdat elke foto een verhaal vertelt

WAT MENSEN ZEGGEN:


Kelly: "Super bedankt voor alles, en wat snel. Ik ben helemaal verliefd op de foto's". 


Mirjam: "oh zo blij met de prachtige foto's van onze kleine Levy.

We vonden het ook zo fijn en vertrouwd tijdens de fotoshoot".


Marina: "zeer tevreden over Carla fotografie. Een hele lieve vrouw, denkt erg mee

en heeft veel geduld. Ze levert de foto's ook snel."

Brenda: "De foto's zijn ech heel mooi geworden. Wij zijn er super blij mee". 


Rahma: "we zijn verliefd op de foto's. Je bent super aardig geweest voor

ons kleine meisje en zo professioneel. We hopen je nog een keer te zien voor een volgende fotoshoot". 

Martine: "He was superleuk! Ik ben blij met de mooie foto's.