BLOG Carla fotografie 

30 Januari 2023


Dat is een mooi verhaal voor een blog”, hoorde ik vaak als ik met verhalen terugkwam na mijn Lifestyle fotoshoots of als ik tijdens verjaardagen vertelde over hoe leuk mijn werk als fotograaf elke keer weer is.

In mijn eerste coachingsgesprek onlangs kwam een blog schrijven ook ter sprake. Het bloed begon te kriebelen en bleef door mijn gedachten malen. Het liet me niet meer los En zie hier: de lancering van mijn eerste blog.
Ik ga jullie in mijn persoonlijk dagboek meenemen in mijn werk als lifestyle fotograaf. Ik laat je de mooie foto locaties in mijn omgeving van Brielle zien, zal ik meer vertellen over de materialen waar ik graag mee werk en de props die ik gebruik tijdens mijn lifestyle shoots. verder beantwoord ik de vragen die mijn klanten stellen, maar ook de gekke  situaties waar ik in beland. En dat zijn er nogal wat kan je vertellen. Kortom, ik ga je verrassen. Keer op keer.


Nu eerst iets over mezelf: ik ben Carla Kesteloo, 58 jaar, geboren en getogen in St. Laurens. Nee dit is geen eiland in de Carribean wat velen denken maar een plaatsje wat inmiddels bij Middelburg in Zeeland hoort. Inmiddels woon ik al bijna 50 jaar in Brielle.

Carla Kesteloo

Sinds 1 januari behoort Brielle bij de nieuwe gemeente Voorne aan Zee.


Ik ben getrouwd met Theo. Mijn dochter Jane heeft 2 dochtertjes, Jayli van 5 jaar en Lorènn is bijna 4 maanden wat mij dus een trotse oma maakt.
Maar even nog terug naar iets meer persoonljks over mij:


Je kunt me wakker maken voor Hollandse garnalen. Ja, ik kom niet voor niets uit Zeeland hè. Ook ben ik stapel op stoofperen met suddervlees.


Muziek luisteren doe ik graag. Vroeger behoorde ik bij de rock en blues kant. Status Quo, Deep Purple en The Rolling Stones klonken op mijn zolderkamer. Tegenwoordig klinkt het wel een stuk rustiger hoor.


De allermooiste filmmuziek vind ik nog steeds die van The Pirates of the Carribean


Mijn favoriete vakantieland is absoluut Italië. De taal, de mensen, het eten, de historische steden. In één woord Fantastisch of zoals de Italianen zeggen : Bennissimo! Jaren geleden heb ik me nog eens gewaagd om Italiaans te leren. Dat is helaas wel diep weggezakt,maar ik kan me nog steeds verstaanbaar maken hoor.

Garnalen Zeeland

Ook in Nederland heb ik favoriete plekjes. Zo komen we jaarlijks op Terschelling.

Daar fietsen we langs de wadden en wandelen door het ruige natuur gebied bij het strand. Overnachten doen we in Hotel NAP, het oudste hotel op het eiland direct gelegen onder de vuurtoren.

 

 

Als ik niet aan het werk ben kun je me, als het even kan, vinden op het strand van Rockanje of in het bos in Oostvoorne. Beiden liggen op een steenworp afstand. Ook wandelen en fietsen doe ik heel graag. Brielle ligt op het prachtige eiland Voorne Putten wat ontzettend veel te bieden heeft.
Brielle heeft leuke terrasjes, goeie restaurants en gezellige winkels. Daarnaast is Brielle een stad met een rijke historie. Ieder jaar, op 1 april, tooien de bewoners van Brielle (Den Briel) zich massaal in historische kledij en wordt de bevrijding van Den Briel op 1 april 1572 van de Spanjaarden door de Watergeuzen nagespeeld voor een groot publiek.


Nou, je ben nu iets meer over mijzelf te weten gekomen. Tot het volgende verhaal.

 

Brielle Heultje

WAT MENSEN ZEGGEN:


Kelly: "Super bedankt voor alles, en wat snel. Ik ben helemaal verlIEfd op de foto's." 


Marina: "zeer tevreden over Carla fotografie. een hele lieve vrouw, denkt erg mee

en heeft veel geduld. ze levert de foto's ook snel."


BRENDA: "DE FOTO'S ZIJN ECHT HEEL MOOI GEWORDEN. WIJ ZIJN ER SUPER BLIJ MEE". 


Rahma: "we zijn verliefd op de foto's. je bent super aardig geweest voor

ons kleine meisje en zo professioneel. we hopen je nog een keer te zien voor een volgende fotoshoot." 


MARTINE: "HET WAS SUPER! IK BEN BLIJ MET DE MOOIE FOTO'S". mocht je wat meer van mijn werk willen zien of wat meer over mij willen weten, dan kan je mij altijd volgen via mijn instagram @carlakesteloo.fotografie Óf facebook carla fotografie :

Facebook
Instagram
LinkedIN